doi: 10.7740/KJCS.2018.63.3.239


콩 발아 중 isoflavone malonylglucosides의 함량 변이

Quantification of Isoflavone Malonylglucosides in Soybean Seed during Germination

  • Lee,Ju-Won(순천향대학교 의료생명공학과),
  • Yi,Yoo-Jung(순천향대학교 의료생명공학과),
  • Lee,Ju-Hee(순천향대학교 의료생명공학과),
  • Jo,Min-Sik(순천향대학교 의료생명공학과),
  • Choi,Do-Jin(순천향대학교 의료생명공학과),
  • Ma,Mu-Hyun(순천향대학교 의료생명공학과),
  • Kim,Hong-Sik(국립식량과학원 남부작물부),
  • Kim,Dae-Ok(경희대학교 식품생명공학과),
  • Yun,Hong-Tae(국립식량과학원 중부작물부),
  • Kim,Yong-Ho(순천향대학교 의료생명공학과)

이력 정보

2018.04.30 투고
2018.06.18 수정
2018.06.24 승인
2018.09.30 발행