doi: 10.7732/KJPR.2020.33.1.40


Using Phenolic Compounds and Some Morphological Characters as Distinguishing Factors to Evaluate the Diversity of Perilla Genetic Resources

  • Assefa,Awraris Derbie,
  • Jeong,Yi Jin,
  • Rhee,Ju-hee,
  • Lee,Ho-Sun,
  • Hur,On-Sook,
  • Noh,Jae-Jong,
  • Ro,Na-Young,
  • Hwang,Ae-Jin,
  • Sung,Jung-Sook,
  • Lee,Jae-Eun

피인용문헌(Cited by)

  • . "종자형성능과 기능성 성분이 높은 대추 유전자원 '일본'의 형태적 특성" 韓國資源植物學會誌, vol. 33(4), p.293-. 2020. doi:10.7732/kjpr.2020.33.4.293
  • . "들깻잎의 caffeic acid와 rosmarinic acid 함량과 항산화 활성 비교를 통한 우수 유전자원 선발" 韓國資源植物學會誌, vol. 35(1), p.1-. 2022. doi:10.7732/kjpr.2022.35.1.001