원목재배 표고버섯 물추출물의 항산화 특성
Antioxidant Properties of Water Extracts from Lentinula edodes Cultivars Grown on Oak Log
-
Seo,Sooyoung(국립산림과학원 화학미생물과),
-
Jang,Yeongseon(국립산림과학원 화학미생물과),
-
Ryoo,Rhim(국립산림과학원 화학미생물과),
-
Ka,Kang-Hyeon(국립산림과학원 화학미생물과)
피인용문헌(Cited by)
- .
"표고 수출용 완성형 배지의 적합 배지조성 선발"
Journal of mushrooms,
vol. 20(4),
p.235-.
2022.
doi:10.14480/JM.2022.20.4.235
- .
"Effect of Lentinula edodes water extracts and Lentinan on proliferation of myosatellite cell of Bos taurus Hanwoo"
Journal of applied biological chemistry,
vol. 66
p.9-.
2023.
doi:10.3839/jabc.2023.009
- .
"채소수로 제조한 된장의 항산화 효과 연구"
한국식품영양학회지,
vol. 35(2),
p.96-.
2022.
doi:10.9799/ksfan.2022.35.2.096