국내에 유통되는 종국 곰팡이의 분류학적 특성 및 안전성
Taxonomic Characterization and Safety of Nuruk Molds Used Industrially in Korea
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홍승범(국립농업과학원 농업미생물과 미생물은행KACC),
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홍성용(고려대학교 바이오시스템의과학부),
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조규홍(국립농업과학원 농업미생물과),
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김영식(하경발효),
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도종호(주수원발효),
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도지영(주수원발효),
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노석범(주충무발효),
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윤한홍(주충무발효),
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정수현(고려대학교 바이오시스템의과학부)
피인용문헌(Cited by)
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"Comparative Metabolomic Analysis of Moromi Fermented Using Different Aspergillus oryzae Strains"
Molecules : a journal of synthetic chemistry and natural product chemistry,
vol. 27(19),
p.6182-.
2022.
doi:10.3390/molecules27196182